(+45) 86 26 05 00

Udvikling

Den moderne verden er i stadig udvikling. En udvikling, der kræver mere og mere energi og ikke mindst en stadig bedre udnyttelse af de ressourcer, vi har til rådighed.


Justsen er med fremme i forreste række i den udvikling. Vi har forlængst forberedt os på fremtiden. Med fusionen i 2005 med Argusfyr Energiteknik A/S. Med egen udviklingsafdeling og produktion. Med solide samarbejdspartnere over hele verden. Og med et serviceapparat, der garanterer vores kunder en driftssikkerhed langt ud over det normale.

​Vort servicenet breder sig ud over hele kloden, og der er aldrig langt til den erfarne montør og de nødvendige reservedele. Alle vore anlæg er koblet op mod internettet, så alle steder, hvor der er internetadgang, kan vi overvåge og fejlsøge på vore anlæg – uanset hvor i verden de befinder sig. Det samme kan vore kunder. Uanset hvor man befinder sig, kan man til enhver tid logge sig på nettet og kontrollere sit kedelanlæg. Og ønsker man det, kan man indgå en serviceaftale med Justsen, der samtidig indebærer ikke mindre end fem års garanti. Sådan er vi skruet sammen hos Justsen. Vi har for længst koblet os på den mest avancerede teknologi, men samtidig fastholder vi de klassiske dyder som tillid og trofasthed.

Når man samarbejder med Justsen, kan man være sikker på, at det er den samme ingeniør, der følger projektet fra kontraktunderskrivelse og til anlægget fungerer, som det skal. Ligesom det er den samme montør, som følger projektet, mens det bygges – og tager sig af de problemer, der måtte opstå efterfølgende. Der er direkte kontakt med folk, man kender og ikke en masse forstyrrende mellemled.

Justsen har hele verden som sin arbejdsplads. Og vi er altid lige ved siden af. Sådan har det altid været. Og det bliver der ikke lavet om på

Justsen Energiteknik A/S
Grimhøjvej 11
DK-8220 Brabrand

Danmark

Tel.: +45 86 26 05 00
sales@justsen.dk