(+45) 86 26 05 00

Know how

Justsen er langt fra verdens største inden for sit felt. Så er det sagt. Til gengæld er vi blandt verdens førende, når det gælder varmeteknologi og maksimal energiudnyttelse.

Men der er ikke alene en solid økonomisk gevinst ved at vælge et anlæg fra Justsen. Man får samtidig en betydelig miljømæssig gevinst, fordi vi udnytter den absolut nyeste viden om

miljøteknologi. Det betyder minimalt udslip af støv og andre affaldsstoffer, farlige gasser og

andet, der påvirker det globale miljø. Også på det punkt ligger vi i front. Vore anlæg overholder alle gældende internationale normer. Og mere til.

​Vores viden er baseret på års erfaring og evnen til altid at tænke i alternative og nye baner.

Det betyder, at vi giver vore ingeniører et stort råderum til at tænke kreativt. Faktisk opfordrer

vi dem til at droppe enhver form for vanetænkning og i stedet kombinere den nyeste

teknologiske viden til at skabe endnu bedre og endnu mere effektive energi-løsninger.

​Det betyder, at vi hos Justsen næsten altid er lige det skridt længere fremme, som betyder, at vore kunder får et endnu bedre anlæg, end de i første omgang havde forventet. Det betyder også, at de får et anlæg, der er designet præcist til deres specielle behov. Og det betyder igen, at de får leveret et anlæg, som holderlængere, som kræver minimal vedligeholdelse, og som hurtigere tjener investeringen ind.

Og så skader det heller ikke, at Justsens praktiske erfaringer er hentet fra etablering af anlæg

over hele kloden under vidt forskellige klimatiske- og geografiske forhold. Det forpligter at gå forrest. Det er altid en større udfordring end at gå i de andres fodspor.

Justsen Energiteknik A/S
Grimhøjvej 11
DK-8220 Brabrand

Danmark

Tel.: +45 86 26 05 00
sales@justsen.dk