(+45) 86 26 05 00

Om os

Muligheder? Løsninger? Intet problem!

​Justsen Energiteknik A/S er en højt specialiseret virksomhed.

​Vi bygger avancerede forbrændingsanlæg, som udnytter energien i alle former for biobrændsel, kildesorteret affald og andre energikilder. Vi skaber varme af det, der ellers ville gå til spilde. Og vi gør det effektivt.

Sådan har det været siden 1960, og som tiden er gået, har vi konstant udviklet nye og bedre løsninger til gavn for vore kunder. Foreløbig er det blevet til mere end 2.500 anlæg fordelt over det meste af verden. På de nære markeder i Europa, men også i Nord- og Sydamerika og så fjerne steder som Bhutan.

​​I alle tilfælde er der tale om individuelle løsninger på den enkelte kundes behov. Vi analyserer hvert eneste nyt projekt til bunds og skræddersyr hver gang den optimale løsning. Justsen har aldrig produceret samlebåndsløsninger, men udelukkende anlæg, der løser specifikke behov. Vi ser muligheder og løsninger, hvor andre ser problemer.

Det betyder også, at vi altid satser på langvarige relationer med vore kunder. At vi vokser sammen med dem og altid er der, hvis anlægget skal udbygges, eller der opstår nye miljømæssige forudsætninger. I samarbejdet med Justsen kan man altid regne med hurtig og effektiv hjælp direkte fra virksomheden i Danmark eller gennem vore samarbejdspartnere worldwide.

Vi har et komplet og opdateret reservedelslager, og vi kan i langt de fleste situationer levere fra dag til dag. Det hænger måske sammen med, at vi er en familieejet virksomhed, i dag 2. generation, der altid har tænkt langsigtet – og betragtet små såvel som store kunder som en del af familien.

Den slags tænkning giver lange og varme relationer, som består i generationer.

Vision

At være højt specialiseret, ledende på verdensmarkedet indenfor varmeteknologi og produktion af mest mulig varme fra biomasse.

Mission

At levere kundetilpassede løsninger med avancerede biomasseanlæg, der har en lang levetid, minimal vedligeholdelse, og tilbyde vore kunder en kort tilbagebetaling af investeringen.

Værdier

Miljøbevidsthed

Vi anvender den nyeste know-how indenfor miljøteknologi, hvilket giver minimale emissioner af støv, affald, farlige gasser og andet der kan få negativ indflydelse på miljøet.

Kontinuerlig udvikling og innovation

Vi har anvendt sidste nye teknologi i mange år, og har altid været i stand til at tænke alternativt og innovativt, for derved at kunne tilbyde de nyeste teknologier og know-how.

Loyalitet

Vi ønsker at etablere varige relationer med vore kunder og samarbejdspartnere og gør vort yderste for at sikre omgående service.

Effektivitet

Vi genererer varme fra alle typer biobrændsel der ellers ville være gået til spilde.

Justsen Energiteknik A/S
Grimhøjvej 11
DK-8220 Brabrand

Danmark

Tel.: +45 86 26 05 00
sales@justsen.dk